Nu er hjemmesiden endelig ved at kunne se dagens lys.

Den er langt fra helt færdig, men vi håber, at du kan lide det du ser.

Som du sikkert har bemærket har foreningen skiftet logo og stil.
Vi mener, at det nye logo er mere moderne og mere i tråd med, hvad vi egentlig laver.

Du kan udover  i menuen finde vores forskellige udvalg, se disses aktiviteter, læse referat fra bestyrelsesmøder,
også følge med i hvilke nye tiltag og aktiviteter din forening byder på.

Særligt vil vi gerne fremhæve den nye service, som vi snart vil kunne tilbyde:
Kontaktpersonsformidling.
Her kan du som kontaktperson skrive, hvis der er mulighed for en døvblind bruger kan bestille dig.
Og er du døvblind, kan du skrive og efterlyse en kontaktperson.

Debatforum er også noget, som vi håber vil  blive flittigt brugt, når det kommer op og køre.
Tag endelig et emne op, og vær ikke bleg for at komme med din mening,- blot den gode tone holdes.
Slutteligt vil vi gerne sige en stor tak til Emil Eriksen, for udvikling af hjemmeside, logo og ikke mindst tålmodighed med os ikke kompetence hjemmesideredaktørere.
Og overvejer DU at få lavet en hjemmeside, kan vi varmt anbefale Emil:

Billig hjemmeside

Mail: emilxeriksen@gmail.com
Hjemmeside: emileriksen.dk

One thought on “Hjemmeside

1. Tak for de rare ord! Ris/ros og forslag til forbedringer modtages gerne. Skriv en mail! emilxeriksen@gmail.com

16. september 2013 at 19:40

Din email vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Du må bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Seneste Kommentarer